ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Την πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πανηγύρισε ο Φαλανιακός που επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης του Αμπελωνιακού με 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν καλύτεροι του αξιόμαχου αντιπάλου τους και είχαν τις ευκαιρίες, ωστόσο η αμφίρροπη όπως εξελίχθηκε αναμέτρηση κρίθηκε τελικά στο γκολ και χάρη σε ένα τέρμα του Ακριβόπουλου.

Με το Φαρμάκα να δηλώνει παρών όταν χρειάστηκε και τους επιθετικούς του Φαλανιακού να μην βρίσκουν στόχο καθοριστική αποδείχθηκε η φάση του 67ου λεπτού, όταν ο Τσιάκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ακριβόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αμπελωνιακού γράφοντας το 0-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ενώ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω στην εκπνοή, αφού ο Μητρούσκας αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 89’!

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Φαρμάκας, Φουδούλης, Δαλακώνης, Μεσημέρης, Γούτος, Αλατάς (73′ Βούκιας), Καραγιάννης (46′ Καραλής), Χατζούλης, Μητρούσκας, Κατσής (68′ Αλεξανδρής), Βαλατσός (82′ Κόκκινος).

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς – Μιχάλης Μαλαμάς):Μπιμπλιτζής, Φλώρος, Σούλι, Μάνικος, Μαχαίρας, Πανταζής Γ., Λυγούρας Β., Τσιάκος (80′ Ντανίκας), Λεσάι (70′ Βαρσάμης), Ιωαννίδης (46′ Ακριβόπουλος), Δημητρέλης (46′ Λυγούρας Χρ.).

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετάρτη 13/2, 14.30

ΠΟ Ελασσόνας – Οικονόμος Τσαριτσάνης

Φιλοκτήτης Μελιβοίας – Σμόλικας Φαλάνης

Τετάρτη 20/2, 14.30

Αναγέννηση Φαρσάλων – Μαυροβούνι

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ