FAKE ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ FAKE ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Ανακοίνωση του δήμου Κιλελέρ για τους «δημοτικούς συμβούλους μείζονος αντιπολίτευσης»:

«Την ώρα που ο Δήμος μας συγκαταλέγεται στους πλέον αποτελεσματικούς ΟΤΑ σ’ ολόκληρη τη χώρα, την ώρα που προχωρεί το ένα χρήσιμο έργο μετά το άλλο, την ώρα που γίνονται ολοένα και περισσότερο αντιληπτές οι βελτιώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών με έκπληξη είδαμε σε μέσα ενημέρωσης να κυκλοφορεί ανακοίνωση η οποία φέρει τη (μη) υπογραφή

«δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης».

Εξίσου πρωτόγνωρη είναι και η λογική  – για την ακρίβεια, το παράλογο – της ανακοίνωσης: τι νόημα έχει που ο Δήμος Κιλελέρ είναι πρώτος πανελλαδικά στη Γενική Εκτέλεση Προϋπολογισμού αφού δεν είναι πρώτος και στις υπόλοιπες κατηγορίες; Με την ίδια λογική, τι νόημα έχει που μια αθλήτρια, για παράδειγμα, η Άννα Κορακάκη πήρε το χρυσό μετάλλιο στη σκοποβολή στους Ολυμπιακούς αγώνες αφού δεν ήταν πρώτη και στην κολύμβηση, στο στίβο και στην ενόργανη γυμναστική;

Άνθρακες ο θησαυρός (το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο εν προκειμένω)…

Όσον αφορά τη συκοφαντία για τη θέρμανση των σχολείων δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο έλαβε χώρα μόνο στην αρρωστημένη φαντασία των συντακτών του κειμένου. Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας λειτουργεί υποδειγματικά γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι οι διευθυντές των σχολείων, με τους οποίους έχουμε συνεχή επαφή, επανειλημμένα μας ευχαρίστησαν δημόσια για την άριστη συνεργασία μαζί τους. Να θυμίσουμε επίσης στους «δημοτικούς συμβούλους μείζονος μειοψηφίας» ότι το πρώτο μέλημά μας ως Δημοτική Επιτροπή Παιδείας ήταν να αποπληρώσουμε οικονομικές εκκρεμότητες προηγούμενων ετών που ανέρχονταν στις 195.000 Ευρώ (αφορούσαν ανεξόφλητους λογαριασμούς σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΙΚΑ και ΜΤΠΥ). Το υπέρογκο χρέος δημιουργήθηκε την προηγούμενη τετραετία όταν αυτοί ήταν «δημοτικοί σύμβουλοι πλειοψηφίας», πριν τους στείλουν οι πολίτες του Δήμου Κιλελέρ, με την ψήφο τους, οριστικά  στη μειοψηφία. Και κάποιοι απ’ αυτούς, αγνοώντας την ιστορία και την ετυμηγορία των πολιτών προσπαθούν να επανακάμψουν στα δημοτικά πράγματα με νέο προσωπείο. «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Αλλά «έχουν γνώσιν οι φύλακες» δηλαδή, οι πολίτες τους Δήμου Κιλελέρ.

Σχετικά με το θέμα των σχολείων ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι σε λίγες μέρες θα δημοσιεύσουμε αναλυτική κατάσταση με τις οφειλές όλων των σχολείων όταν παραλάβαμε τη δημοτική αρχή το Σεπτέμβριο του 2014, και τις σημερινές οφειλές τους. Για να γίνει κατανοητό το αυτονόητο. «Κάθε κατεργάρης στην πάγκο του»!

Για το συντάκτη της θλιβερής, από κάθε άποψη (γλωσσική, πολιτική…), ανακοίνωσης που με αλαζονεία και εμπάθεια υποτιμά τη σκληρή και επίμονη συλλογική προσπάθεια των δημοτών, των εθελοντών, των εργαζομένων στο Δήμο, του Δημάρχου και της Δημοτικής Ομάδας να καταστήσουν το Δήμο Κιλελέρ Δήμο πρότυπο σ’ ολόκληρη τη χώρα, μία φράση μόνο: «κρίμα κι άδικο, αξίζει στο Δήμο μας καλύτερη αντιπολίτευση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ