ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΓΙΑ ΤΟ ΣΜΟΛΙΚΑ ΦΑΛΑΝΗΣ

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πανηγύρισε ο Σμόλικας Φαλάνης που επιβλήθηκε του Φιλοκτήτη Μελιβοίας με το εμφατικό 1-4, σημειώνοντας δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο και καταγράφοντας και δύο δοκάρια, σε ένα χορταστικό παιχνίδι που αποζημίωσε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Οι παίκτες του Β. Μπακογιάννη έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους, αφού μόλις στο 8ο λεπτό ο Σέτζας άνοιξε το σκορ γράφοντας το 0 – 1 για τον Σμόλικα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κακαζούκης διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους σημειώνοντας το 0-2.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους Ντούρα (50′) και Μαχούχα (65′) να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ στο 0-4 δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της ομάδας τους, ενώ Μάτος και Βάνης σημάδεψαν τα δοκάρια του Φιλοκτήτη.

Το γκολ της τιμής για την ομάδα της Μελιβοίας σημείωσε στο 71’ ο Πασιάς

Φιλοκτήτης Μελιβοίας: Κιλιργιώτης, Τσιρογιάννης, Πασιάς, Γκουντάρας, Παπαρίζος, Καψάλης Γ., Καψάλης Π., Σκεμπάσι, Χαράτσης, Μάντσε, Κουβαράς.

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης (75′ Φουρκιώτης), Σκούπρας (46΄Ντούρας), Γκατζιούρας, Σέτζας, Τσιρογιάννης, Μολάς, Μπέτσης, Γκατζούλης (70′ Σαμαράς), Κακαζούκης, Βάνης, Μάτος (60′ Μαχούχας).

Ε.Π.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ