Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΜΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΕ ΡΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΛΕΡΙΑ

Σε εκδηλώσεις κοπής πίτας στα ΚΑΠΗ Δελερίων και Ροδιάς παραβρέθηκε ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές και να συνομιλήσει με τα μέλη των ΚΑΠΗ παρουσιάζοντας και πτυχές του έργου της δημοτικής αρχής στις δύο τοπικές κοινότητες.

Ο κ. Σαρχώσης στάθηκε ιδιαίτερα στην επέκταση της υπογειοποίησης του δικτύου άρδευσης που θα διευκολύνει τους αγρότες της περιοχής εξοικονομώντας και σημαντικές ποσότητες νερού, αναφέρθηκε στην κατασκευή ραμπών στο αγροτικό οδικό δίκτυο, μίλησε για έργα αγροτικής οδοποιίας που έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα και τόνισε ότι προωθούνται 2 ουσιαστικά αντιπλημμυρικά έργα στη Ροδιά.

Παράλληλα υποστηρίζοντας ότι ο δήμος με έργα υποδομών βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων στις δύο τοπικές κοινότητες, τόνισε τη σημασία που έχει η τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο της Ροδιάς και επεσήμανε ότι μέσω της σύμβασης που υπέγραψε ο δήμος με την περιφέρεια Θεσσαλίας θα γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις στο γήπεδο το οποίο θα αναβαθμιστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ