ΤΑ “ΦΟΡΟΥΣΕ” ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ

Σούσουρο με 30χρονη που έχει προσφύγει στα δικαστήρια επειδή ο άνδρας της την απατούσε με φίλο του

Από αλλού το φοβόταν κι από αλλού της ήρθε η κεραμίδα μιας νεαρής, η οποία διαπίστωσε με οργή ότι ο σύζυγός της την κεράτωνε, αλλά δεν φανταζόταν ποτέ ότι αντίζηλός της θα ήταν ο… κολλητός του φίλος (!), του οποίου μάλιστα την παρουσία στη ζωή τους είχε επιβάλει με το «έτσι θέλω»!

Η πιπεράτη υπόθεση, που έχει ήδη προκαλέσει σούσουρο, θα απασχολήσει τις δικαστικές αίθουσες, αφού η 30χρονη προσέφυγε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της, με τα οποία ζητά να πάρει η ίδια την επιμέλεια των παιδιών της και απαιτεί να μετακομίσει σε άλλο σπίτι ο άπιστος, επειδή την απατάει με τον καλύτερό του φίλο! Σύμφωνα με την καταγγελία, η πέτρα του σκανδάλου μπήκε από τη μια μέρα στην άλλη στη ζωή της οικογένειας.

Ολα συνέβησαν στη Ρόδο όπου σύζυγος αρχικά παρουσίασε τον νεοφερμένο ως φίλο του και η Ροδίτισσα δεν είχε κανέναν λόγο να υποψιαστεί κάτι πονηρό. Ομως η συνέχεια προξένησε σοκ στην άτυχη γυναίκα. Οι ψύλλοι στ’ αυτιά της μπήκαν όταν ο άνδρας της απέφευγε να κάνουν σεξ, βρίσκοντας διάφορες προφάσεις. Οταν η 30χρονη ζήτησε εξηγήσεις, εκείνος δικαιολογήθηκε ότι δήθεν είχε ορμονικά προβλήματα τα οποία θα καταπολεμούσε με τη βοήθεια ψυχολόγου, και της ζήτησε να κάνει υπομονή.

Στενός κορσές

Τον περασμένο χειμώνα, όμως, όταν η οικογένεια πήγε στη βόρεια Ελλάδα για λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς, ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Η γυναίκα έμεινε στήλη άλατος όταν είδε μπροστά της σαν… φάντη μπαστούνι τον κολλητό του άντρα της, που είχε γίνει πλέον στενός κορσές. Ο θρασύτατος νεαρός φρόντισε να κάνει… έκπληξη στο ζευγάρι καταστρέφοντας την εκδρομή για την 30χρονη, αφού, σύμφωνα με τη «δημοκρατική», όχι μόνο πήγε και τους βρήκε, αλλά έμεινε με το «έτσι θέλω» μαζί τους στο σπίτι που είχαν ενοικιάσει! Μάλιστα, οι δύο άνδρες απολάμβαναν τα όμορφα τοπία και διασκέδαζαν τα βράδια κάνοντας dolce vita, ενώ η 30χρονη έμενε μέσα για να φυλάει τα παιδιά!

Οταν επέστρεψαν στη Ρόδο, η απηυδισμένη από όσα συνέβαιναν γυναίκα άκουσε και όσα ψιθυρίζονταν στο χωριό όπου έμεναν. Ετσι, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, ενώ και ο άνδρας της φέρεται ότι έχει ήδη καταθέσει αγωγή διαζυγίου, δίχως να αναφέρει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ