ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΟ 1ο Δ.Σ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

sdr

Το 1ο δημοτικό  σχολείο Γιάννουλης αντιλαμβανόμενο τις τάσεις της εποχής και σύμφωνα με το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών του Υπουργείου Παιδείας, προχώρησε καινοτομώντας σε προμήθεια 4άρων σετ ρομποτικής LEGO WEDO 2  EDU καθώς και 2 σετ ρομποτικής LEGO MINDSTORMS EV3 EDU με χρήματα της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

του Δήμου Λαρισαίων, μετά από εισήγηση του καθηγητή πληροφορικής κ. Καρκαλή Γεωργίου και απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου και του Συμβουλίου της Σχολικής Κοινότητας. Έτσι οι μαθητές του σχολείου θα έχουν την ευκαιρία σε σύγχρονα περιβάλλοντα μάθησης να ανιχνεύσουν τα ταλέντα τους συνδυάζοντας την Ρομποτική με την Πληροφορική και την Μηχανική διαθεματικά μέσα από όλα τα γνωστικά αντικείμενα της μαθησιακής διαδικασίας.

dav

Στις φωτογραφίες ο καθηγητής πληροφορικής εξηγεί στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και στους μαθητές του σχολείου την χρήση της νέας τεχνολογίας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου κ. Γκονέλας Κων/νος συνεχάρη το σχολείο και τον καθηγητή πληροφορικής για αυτή του την πρωτοβουλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ