ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο METROPOL και παράλληλα βράβευσε τους ποδηλάτες που διακρίθηκαν κατά το 2018 στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ιδιαίτερα χρήσιμες για το κοινό υπήρξαν οι ομιλίες του Δρ. Δημήτρη Κουρέτα με θέμα ΄Διατροφή και άσκηση στην αποφυγή νόσων’, του φυσικοθεραπευτή κ. Άκη Αναστασίου με θέμα ‘Αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων στην ποδηλασία με την μέθοδο Mckenzie’ και της διατροφολόγου κ. Άννας Μπαλαμώτη με θέμα ‘Διατροφή και αθλητική απόδοση στην ποδηλασία’.

Επίσης, έγινε ειδική αναφορά στο κέντρο πολλαπλών δράσεων υγείας “The medical project” που αποτελεί μία δομή μοναδική στην Ελλάδα και εγκαινιάσθηκε πρόσφατα στην πόλη της Λάρισας. Ο ορθοπεδικός χειρούργος κ. Γιώργος Μπασδέκης που είναι ένας εκ των εμπνευστών του, μίλησε για τις δυνατότητες του κέντρου και για τα ευεργετήματα που θα εχουν τόσο οι αθλητές, όσο και ο απλός κόσμος που θα κάνει χρήση των υπηρεσιών του.

Ιδιαίτερη μνεία και ξεχωριστή βράβευση έγινε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας δια του Αντιπροέδρου της κ. Κώστα Τσορτουκτσίδη, στον Πρόεδρο της ΤΕΚΕ κ. Κώστα Δαλαβίκα για την συνολική του προσφορά επί σειρά ετών στο άθλημα της ποδηλασίας. Με τη σειρά της, η ΤΕΚΕ βράβευσε τους ποδηλάτες Βολικάκη Ζαφείρη, Βολικάκη Χρήστο και Καρατσιβή Παναγιώτη για τις μεγάλες διεθνείς επιτυχίες τους τη χρονιά που μας πέρασε. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Τρικαλινός Ολυμπιονίκης Δημήτρης Γεωργαλής ο οποίος βραβεύθηκε για τη συνολική του προσφορά επί σειρά ετών στο άθλημα. Θυμίζουμε ότι, ο Δημήτρης Γεωργαλής συμμετείχε στις Ολυμπιάδες της Ατλάντα (1996), Σύδνεϋ (2000) και Αθήνας (2004) με μέγιστη διάκριση την 4ος Θέση στην Ολυμπιάδα του Σύδνεϋ (2000).

Η εκδήλωση έληξε με τη βράβευση των συλλόγων Π.Γ.Σ Λάρισας, Π.Α.Σ Πηνειός και ΖΕΥΣ Π.Ο ως οι τρεις καλύτεροι σύλλογοι της Κεντρικής Ελλάδας καθώς και με τις βραβεύσεις όσων αθλητών τερμάτισαν σε θέσεις 1-6 σε πανελλήνια και τοπικά πρωταθλήματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Κώστας Τσορτουκτσίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Νίκος Λιούπας, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Κωσταρόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Τζανακούλης, η υποψήφια Δήμαρχος Αγιάς και πρώην βουλευτής κα Βάσω Αλεξανδρίδου και ο Διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων Θεσσαλίας της ΝΡ Ασφαλιστικής κ. Ευθύμιος Γκέφος.

Η ΤΕΚΕ, δια μέσου του διοικητικού της συμβουλίου, ευχαριστεί τους κάτωθι χορηγούς, οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να είναι επιτυχημένο αθλητικά το 2018 και ακόμα πιο ελπιδοφόρο το 2019:

“Αφοί Πασχαλόπουλοι” – Χρώματα σιδερικά στο Βόλο// “BIKE 30” – Τριαντάρης Γιώργος – ποδηλατικό κατάστημα στο Βόλο// “Power FM 93.2” – Ραδιοφωνικός σταθμός // “Δαλαβίκας bikes”- ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας// “Cyclinghellas” επιχείρηση αθλητικών event και ποδηλατικών εκδρομών// “Savvi Marine”- Μαρίνα στο Πλαταμώνα// “Barchetta”- Coffe & Bar στο Πλαταμώνα// Ξενοδοχείο Royal στο Πλαταμώνα// Ξενοδοχείο “Χρυσοπέλεια” στη λίμνη Πλαστήρα// Ποδηλάτισσα Λάρισας – Μία λουρίδα.// ” Las Ramblas” -Patiserie & Coffee bar.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ