ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την Κυριακή  24 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:00πμ θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου εκδήλωση παρουσίασης βιβλίων. Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν:

α) τα πρακτικά των δύο Ημερίδων με τίτλο «Ψηφίδες Ιστορίας» που πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Τυρνάβου σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Θεσσαλικής Ιστορίας και στοχεύουν στην ανάδειξη της τοπικής ιστορίας της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τυρνάβου.

β) Διηγήματα της Χαρίκλειας Καμβουκίδου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και με δεδομένο ότι οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα, που στοχεύουν στην ανάδειξή τους αλλά και στην προσέγγιση της τοπικής μας ταυτότητας, θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, προκειμένου να παρουσιάσουν τις δράσεις τους κατά τα τέσσερα τελευταία έτη και το έργο που παρήγαγαν συνολικά.

Πιστεύουμε ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Όμιλο Φίλων Θεσσαλικής Ιστορίας, από τους φίλους των βιβλιοθηκών και από τις σχολικές μονάδες, και μάλιστα με οργανωμένο τρόπο, αξίζει να ενισχυθεί και να επιβραβευτεί, ώστε να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ