ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΕΣ

Συνέλευση των μελών του κτηνοτροφικού συλλόγου Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη της πρώτης αιρετής διοίκησης του συλλόγου που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου από 10 π.μ. – 2 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ο σημερινός πρόεδρος Αργ. Μπαϊραχτάρης προχώρησε σε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα δράσης του συλλόγου, μίλησε για το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του, αλλά και για τις επαφές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Παράλληλα κάλεσε όλα τα μέλη να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της διοίκησης.

Στη συνέχεια ο γνωστός συνδικαλιστής και πρώην δήμαρχος Τυρνάβου Θ. Νασίκας, αναφέρθηκε στο θέμα των νοθειών επισημαίνοντας βάσει υπηρεσιακού εγγράφου ότι ήδη επιβλήθηκαν οι πρώτες κυρώσεις σε τυροκομείο που προσπαθούσε να αποφύγει τους ελέγχους, ενώ σημείωσε ότι έρχονται ποινές και για άλλες επιχειρήσεις.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Οπως τονίστηκε σήμερα στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν όλα τα μέλη του συλλόγου αρκεί να καταβάλουν την ημέρα της ψηφοφορίας εισφορά 20 €. Οσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραμματέα του συλλόγου Στέλιο Σπανογιάννη στο τηλέφωνο: 6970 882336 από τη Δευτέρα 18/2 μέχρι και την Τετάρτη 20/2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ