ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Το δρόμο της δικαιοσύνης αναμένεται να πάρει το θέμα του ελλείμματος στο μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης του Τυρνάβου, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com οι Εισαγγελικές Αρχές ζήτησαν από το Α.Τ. Τυρνάβου να συντάξει τη σχετική δικογραφία.

Την ίδια ώρα συγγενικό πρόσωπο του πρώην ιερέα που κατηγορείται για το έλλειμμα, επέστρεψε όλες τις εικόνες που έλειπαν από την εκκλησία, ανάμεσα στις οποίες και αυτές που είχαν σημαντική αξία, όπως η εικόνα της κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Και σήμερα Κυριακή το κυρίαρχο θέμα συζήτησης μεταξύ των πιστών στον Τύρναβο, που παρακολούθησαν τη λειτουργία στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης, ήταν το ζήτημα του οικονομικού ελλείμματος από το ναό.

Πάντως κύκλοι που γνωρίζουν καλά τον πρώην ιερέα σημείωναν με νόημα ότι τώρα που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στην Παναγία Φανερωμένη και η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης θα αποδειχθεί η αθωότητα του κατηγορούμενου πρώην ιερωμένου, για τον οποίο υποστήριζαν ότι δεν είχε την ευθύνη της διαχείρισης των οικονομικών της εκκλησίας, εδώ και πολλά χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ