Η ΚΕΕΡΦΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Απίστευτη καταγγελία που αφορά βάναυσο ξυλοδαρμό αλλοδαπών εργατών σε κτηνοτροφική μονάδα έξω από τη Λάρισα κάνει η γνωστή Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), η οποία με αφορμή το περιστατικό θα δώσει το μεσημέρι της Δευτέρας σχετική συνέντευξη τύπου στην Αθήνα. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του paidis.com με τον συντονιστή της Κίνησης κ. Κωνσταντίνου μας έγινε γνωστό πως “το επεισόδιο σημειώθηκε στις 8 Φεβρουαρίου σε κτηνοτροφική μονάδα λίγο έξω από τη Λάρισα, όταν δύο αλλοδαποί εργάτες ζήτησαν την πληρωμή των δεδουλευμένων τους για να εισπράξουν απειλές και προπηλακισμούς παρουσία «μπράβων», με τον εργοδότη τους να επικαλείται «πλάτες»”

Σημειώνεται πως σύμφωνα με εκτιμήσεις οι δύο εργάτες Σαλμάν Ατζούμ και Σαίντ Αχμέντ φοβούμενοι τα χειρότερα δεν απευθύνθηκαν στις αρχές, ενώ εγκατέλειψαν όχι μόνο τη δουλειά τους αλλά και την πόλη, για να καταλήξουν στην Αθήνα ενημερώνοντας την ΚΕΕΡΦΑ και καταγγέλλοντας επωνύμως το γεγονός.

«Πρόκειται για νέα παιδιά, ενώ εμφανή είναι ακόμη τα χτυπήματα στο πρόσωπο του Σ. Ατζούμ», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνου, σημειώνοντας πως περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στη δημοσιότητα μέσω της συνέντευξης τύπου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ