ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Μόνο απογοητευμένοι δεν θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Τυρνάβου μετά την ισοπαλία απέναντι στον ΠΟΕ, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Β. Τζιόλα βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έφτασαν στην ισοφάριση, ενώ με λίγη τύχη θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη.

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο και έμπειρο αντίπαλο οι Τυρναβίτες βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ, αφού στο 47’ ο Κυρίτσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε το Χαλκιά γράφοντας το 0-1.

Η αντίδραση του Τυρνάβου δεν άργησε να έρθει, όταν στο 53’ ο Πατσιωτός τροφοδοτήθηκε σωστά και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο ίδιος ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του 85’, όταν πέρασε και τον κίπερ των φιλοξενούμενων και πλάσαρε στην εστία για να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί, γλυτώνοντας τον ΠΟΕ από τη βέβαιη παραβίαση.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με τον Τύρναβο να προσθέτει έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Τύρναβος 2005 (Βαγγέλης Τζιόλας): Χαλκιάς, Πατσής, Αυλογιάρης, Δασκαλόπουλος (80′ λ.τ. Πρατσίλας), Καρράς, Νταναβάρας, Ντουνούδης, Κατσαρός (60′ Κοκόμπελης), Λιάκος, Μπάκος Ι. (88′ Ιωαννίδης), Πατσιωτός.

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης (46′ λ.τ. Ματούλας), Λαγός, Σουγλής, Συνάπαλος, Πετάνι (75′ Λαγιόκαπας), Κυρίτσης Αθ., Ζηρδέλης, Μπαρλαγιάννης (68′ Καλύβας), Καραγκούνης.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ