ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

«Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η ληστρική φοροεπιδρομή, που εκμηδενίζει το εισόδημα των πολιτών. Δεν γίνεται να αποδεχθούμε το τερατούργημα Κατρούγκαλου, που αγγίζει τα όρια του παραλογισμού σχετικά με τις ασφαλιστικές εισφορές.

Πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα, ώστε να μπει ένα τέλος στο όργιο εισαγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος και αμνοεριφίων, που έχει οδηγήσει σε πρωτοφανή καταρράκωση των τιμών, τόσο το γάλα όσο και το κρέας».

Είναι απαράδεκτο οι αγρότες μας να πληρώνουν υπέρογκα ποσά στον ΕΛΓΑ για την ασφαλιστική τους κάλυψη και, ουσιαστικά, να μένουν ακάλυπτοι εξαιτίας του απαρχαιωμένου κανονισμού του.

Είναι αδιανόητο η Ελλάδα να αιμορραγεί εξαιτίας του δημογραφικού προβλήματος και να μην λαμβάνουμε δραστικά μέτρα ενίσχυσης του θεσμού της οικογένειας. Αντ’ αυτού, ακούμε από επίσημα κυβερνητικά χείλη ότι οι μετανάστες μπορούν να είναι η λύση στο δημογραφικό μας πρόβλημα! Η λύση στο δημογραφικό βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από εδώ, στη Βερδικούσια Ελασσόνας, στο πολυτεκνικό χωριό της Ελλάδας, που αντιστέκεται στον δημογραφικό μαρασμό».

Τα ανωτέρω επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για τη μαζική προσέλευσή τους, συγχαίροντας τον Πρόεδρο, κ. Θ. Κίτση, και τα μέλη της Οργάνωσης.

Προσθέτως, ο Λαρισαίος πολιτικός, καλωσορίζοντας τον Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Βουλευτή Β΄ Αθηνών, κ. Μ. Βαρβιτσιώτη, που ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, σημείωσε:

«Στην Ελασσόνα της κτηνοτροφίας, της παραγωγής, της δουλειάς, της επιχειρηματικότητας, οι άνθρωποι ήρθαν για να ακούσουν το σχέδιό μας για μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών, για έλεγχο στις αθρόες εισαγωγές γάλακτος, για έλεγχο στις παράνομες ελληνοποιήσεις αμνοεριφίων, για εκσυγχρονισμό του ΕΛΓΑ, για μέτρα ενίσχυσης του θεσμού της οικογένειας, όπως και για το τι θα πράξουμε στα μεγάλα εθνικά θέματα.

Εδώ, στον Νομό μας, και ειδικά στα ψηλά, νιώθουμε πολύ κοντά με τη Μακεδονία και μας πονά ακόμα πιο πολύ, το ξεπούλημα που συντελέστηκε. Θα κάνουμε τα πάντα, προκειμένου να υπερασπιστούμε τις πάγιες θέσεις μας, απαιτώντας πλήρη συμμόρφωση των Σκοπιανών, που έχουν ξεσαλώσει και ονειρεύονται Μακεδονία του Αιγαίου και διδασκαλία της γλώσσας τους στα σχολεία μας.

Ο κόσμος περιμένει από εμάς μόνο αλήθειες και ως αυριανή Κυβέρνηση και μοναδική αξιόπιστη πολιτική δύναμη, έχουμε χρέος να τις πούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ