«ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΖΩΗΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΗ ΤΣΑΜΑΚΙΔΟΥ – ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας και το βιβλιοπωλείο «Το Κλου» παρουσιάζουν το βιβλίο: «Πιστοποιητικό ζωής», της Μάρης Ιωάν. Τσαμακίδου – Παπαποστόλου, την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, στις 7:00 μ.μ., στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, με ελεύθερη είσοδο.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μαλάκου Δήμητρα  (εκπαιδευτικός), για το βιβλίο θα μιλήσει η Παπαποστόλου Αγαθή  (εκπαιδευτικός), ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν η Φιλίππου Ιωάννα  (οικονομολόγος, καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης)  και η Τσιτσώνη Όλγα Δήμητρα (ασκούμενη δικηγόρος).

Η Μαρούσκα χαίρεται την παιδική της ηλικία σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας. Όταν ήταν οκτώ χρόνων ο πατέρας της πεθαίνει. Η μητέρα αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την ανατροφή της μικρής και την περιβάλλει με πολλή αγάπη και φροντίδα, κρύβοντάς της όμως ένα μυστικό ζωής. Όμως η ζωή τα φέρνει έτσι που, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πατέρα της, η Μαρούσκα το μαθαίνει, δίχως να το αντιληφθείς κανένας. Το κρύβει από τη μητέρα της και απ’ όλους, συγγενείς και φίλους. Παρακολουθούμε λοιπόν, τη “διπλή” ζωή της, από την τρυφερή ηλικία, την εφηβεία, την ενηλικίωση και πολύ αργότερα… Τι ρόλο θα παίξει αυτό το καλά κρυμμένο μυστικό στη ζωή της Μαρούσκας, στον περίγυρό της, αλλά και σε σχέση με παιδικούς φίλους, συγγενείς, τον άντρα και το παιδί της;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ