ΤΑ ΜΑΝΤΖΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ!

«Ο κλάδος των φαρμακοποιών υπέστη σε μεγάλο βαθμό τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, βιώσατε κι εσείς έντονα τα αποτελέσματα της πολιτικής της λιτότητας. Όμως, ο πανδαμάτωρ χρόνος -όπως έλεγαν οι παλαιότεροι- είναι το φάρμακο που όχι μόνο θεραπεύει πληγές, αλλά μας κάνει και σοφότερους. Η ζωή απέδειξε ότι τα μαντζούνια, που κάποιοι κομπογιαννίτες παρουσίαζαν ως το φάρμακο για την έξοδο

από την κρίση, ήταν απάτη ή, αν θέλετε, αυταπάτη, όπως οι ίδιοι παραδέχθηκαν!». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε σύντομο χαιρετισμό που κλήθηκε να απευθύνει, από τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας κ. Νίκο Γκανάκη, στην ετήσια εκδήλωσή των φαρμακοποιών.

Ο Θεσσαλός πολιτικός ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους φαρμακοποιούς ότι «η Νέα Δημοκρατία τις επόμενες μέρες θα παρουσιάσει το κυβερνητικό της πρόγραμμα για την υγεία. Δεν ξέρω αν θα θεραπεύει πάσαν νόσο και πάσαν παθογένεια του συστήματος υγείας, φιλοδοξεί, όμως, να είναι μια συγκροτημένη απάντηση για τα προβλήματα της πολύπαθης υγείας. Θα σας παρακαλούσα, λοιπόν, να την κρίνετε αυστηρά, αλλά δίκαια! Καλή Χρονιά με υγεία και αισιοδοξία!».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ