ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Τραγικός είναι ο επίλογος των ερευνών εντοπισμού και αναζήτησης στον Γεροπόταμο του Δήμου Φαιστού στη νότια Κρήτη καθώς εντοπίστηκαν νεκροί και οι τέσσερις αγνοούμενοι που αναζητούνταν από τις ελληνικές αρχές από το βράδυ του Σαββάτου.

Πρόκειται για δύο αδελφές 22 και 29 ετών, τη μητέρα τους και τον σύζυγο μίας εκ των δύο. Στο όχημα επέβαιναν και αγνοούνταν ο Κώστας Γιαννακάκης 28 ετών και η σύζυγός του Ροδούλα Τσαγκαράκη 29 ετών, η αδελφή της Μαριλένα Τσαγκαράκη 20 ετών και η μητέρα των δύο γυναικών Μαρία Χατζηπάνου 57 ετών.

Η ενημέρωση από την πυροσβεστική

Οι αγνοούμενοι είχαν επικοινωνήσει το βράδυ του Σαββάτου δύο φορές με την ΕΛ.ΑΣ. τη στιγμή που πάλευαν με τα ορμητικά νερά. Το πρώτο τηλεφώνημα έγινε από την οδηγό του οχήματος, η οποία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «σώστε μας, πνιγόμαστε».

Λίγα λεπτά αργότερα η κοπέλα τηλεφώνησε εκ νέου, όμως δεν μπορούσε να επικοινωνήσει καλά. Οι αστυνομικοί συνομίλησαν με τον σύζυγό της, ο οποίος τους έδωσε το στίγμα του οχήματος και τους ενημέρωσε ότι το αυτοκίνητο μπάζει νερά.

Με το πρώτο φως της ημέρας μέλη της Πυροσβεστικής, ομάδα υποβρύχιων αποστολών, πλοία, αλλά και εναέρια μέσα ξεκίνησαν εκ νέου τις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων, ενώ σε όλη τη διάρκεια της νύχτας 40 πυροσβέστες παρέμειναν στο σημείο.

κείμενο – ΦΩΤΟ: efsyn.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ