ΜΕ ΤΗ “ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ” Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΡΑΣ

Ο διεθνής  ποδοσφαιριστής, γέννημα θρέμμα της Λάρισας,  και αρχηγός της ΑΕΛ Βαγγέλης Μόρας θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη.

Η συμμετοχή του γνωστού ποδοσφαιριστή, οριστικοποιήθηκε σε συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Λαρισαίων και επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Σε δηλώσεις του για την συμμετοχή του Β. Μόρα, στο ψηφοδέλτιο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», ο Απόστολος Καλογιάννης τόνισε τα εξής:

«Καλωσορίζω τον αρχηγό της ΑΕΛ και διεθνή ποδοσφαιριστή με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας, Βαγγέλη Μόρα στην «Συμπαράταξη Λαρισαίων». Ενας άνθρωπος με ιδιαίτερα σημαντική πορεία στο ποδόσφαιρο και με έντονη κοινωνική δράση. Τον ευχαριστώ για την αποδοχή της πρότασης μου. Στην επόμενη δημοτική περίοδο έχουμε να κάνουμε πολλά μαζί».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μόρας δήλωσε τα εξής:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μέρα η πρόταση του Δημάρχου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων». Όπως είναι γνωστο, είναι οριστική η απόφασή μου να επιστρέψω στην Λάρισα, την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το δήμαρχο και τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων».  Θέλησή μου είναι να αξιοποιήσουμε την πείρα και τις γνώσεις που έχω αποκτήσει στην πορεία μου στην Ελλάδα και την Ευρώπη για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη και το Δήμο μας.»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ