ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Καταγγελία των επιτυχόντων και μη προσληφθέντων σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ στα νοσοκομεία της Λάρισας

Χωρίς ίχνος ντροπής ο διοικητής των δύο νοσοκομείων της Λάρισας, κ. Νάνος, που επί δυο ολόκληρα χρόνια μας υπόσχονταν δημόσια κάθε φορά που τον επισκεπτόμασταν ότι είναι θέμα χρόνου να προχωρήσει στην πρόσληψή μας (132 επιτυχόντες συμβασιούχοι στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του Φλεβάρη του 2017, στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας για καθαριότητα, φύλαξη και σίτιση),

ανακοίνωσε τελικά πριν λίγες μέρες ότι με απόφαση του Δ.Σ των νοσοκομείων, ακυρώνει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και την πρόσληψή μας και θα προκηρύξει νέο, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Τέτοιο ξεδιάντροπο εμπαιγμό και αναλγησία δεν έχουμε ξανασυναντήσει ποτέ. Ο διοικητής των νοσοκομείων της Λάρισας, ξεπέρασε κάθε όριο, εμπαίζοντας 132 επιτυχόντες στον διαγωνισμό που ψάχνουμε έστω και μια θέση ολιγόμηνης απασχόλησης στα νοσοκομεία ή οπουδήποτε αλλού για να επιβιώσουμε εμείς και οι οικογένειές μας. Και τώρα μας πετάει κατάμουτρα ότι θα προχωρήσει ετσιθελικά και παράνομα στην ακύρωση του διαγωνισμού και στην μη πρόσληψή μας.

Να γνωρίζει καλά ότι δεν πρόκειται να το αφήσουμε αυτό να περάσει έτσι. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να εφαρμοστεί το αποτέλεσμα του διαγωνισμού στον οποίο πετύχαμε και να προσληφθούμε άμεσα στην εργασία μας.

Επίσης το υπουργείο υγείας και η κυβέρνηση που καθημερινά διατυμπανίζουν ότι τώρα επιστρέψαμε στην κανονικότητα, αποδεικνύουν ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα που ζούμε. Έχουν σοβαρές ευθύνες που δεν λύνουν το πρόβλημα της κάλυψης όλων των αναγκών στα δημόσια νοσοκομεία με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και εισάγουν αυτές τις ατομικές συμβάσεις ολιγόμηνης εργασίας, που κι’ αυτές είναι στον αέρα όπως αποδείχτηκε. Εμείς θέλουμε πλήρη και σταθερή εργασία για εμάς και για όλους τους ανέργους και εργαζόμενους.

Οι επιτυχόντες μέσω ΑΣΕΠ και μη προσληφθέντες στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας με 8μηνες συμβάσεις  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ