ΣΤΕΝΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Συνάντηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Λάρισας με το Γενικό Γραμματέα του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου στη Θεσ/νίκη κ. Marco della Puppa και τον κ. Θωμά Μπακούρα, υπεύθυνο εκ μέρους του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου για τη Λάρισα πραγματοποιήθηκε σήμερα. Παρόντες ήταν ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου  κ. Δημήτρης Παπαλέξης , η Γενική Γραμματέας κ. Καλλιόπη Τζήκα, η Πρόεδρος

του τμήματος υπηρεσιών κ. Ζωή Ακριβούλη και ο αναπληρωτής Πρόεδρος του τμήματος υπηρεσιών κ. Ιωάννης Τσιούτσιος καθώς και η Διευθύντρια κ. Αικατερίνη Τσολάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε με ιδιαίτερα ενδιαφέρον το ενδεχόμενο υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών αλλά και η συνδιοργάνωση τον ερχόμενο Οκτώβριο ενός διήμερου ελληνοϊταλικού συνεδρίου επιχειρηματικότητας για τη Θεσσαλία με ενότητες σχετικές με τον αγροτικό τομέα , τον τουρισμό και τον πολιτισμό αλλά και την ενέργεια και τις υποδομές .

Τέλος, συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των δύο Eπιμελητηρίων για συμμετοχή σε κάποιες εκθέσεις (ζαχαροπλαστικής αλλά και ενέργειας – ανακύκλωσης) με ειδική επιδότηση για τα μέλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ