ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ζητώντας ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή των εκλογών και απευθυνόμενος σε πυκνό ακροατήριο που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Λάρισας ο δήμαρχος Λαρισαίων και εκ νέου υποψήφιος Απ. Καλογιάννης μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση της «Συμπαράταξης» ανακοινώνοντας και τα ονόματα 110 υποψηφίων του ψηφοδελτίου του.

«Δουλέψαμε εντατικά με διαβούλευση, συμμετοχή, επιστημονική προσέγγιση και ανοιχτές πόρτες για τη Λάρισα της επόμενης 15ετίας και πλέον ο Δήμος Λαρισαίων βρίσκεται στην πορεία ενός μεγάλου άλματος για το μέλλον», τόνισε με την έναρξη της ομιλίας του ο Απ. Καλογιάννης, που λίγο νωρίτερα υποδεχόταν ως οικοδεσπότης εκατοντάδες πολίτες, εκπροσώπους φορέων και κομμάτων και στελέχη της «Συμπαράταξης» που σχημάτισαν «ουρά» για να του σφίξουν το χέρι.

Ανακοινώνοντας απολογισμό της παράταξής του στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου στο Δημοτικό Ωδείο, ο δήμαρχος Λαρισαίων αναφέρθηκε επιγραμματικά στους στόχους της επόμενης 4ετίας που αφορούν στη συνέχιση των έργων, την ψηφιακή ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα με έμφαση στους νέους.

«Τα γεγονότα όπως και τα έργα είναι μετρήσιμα. Επενδύθηκαν 60 εκ. ευρώ στην πόλη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογιάννης, αναφερόμενος στη στάση της μείζονος αντιπολίτευσης, την οποία όπως πρόσθεσε «δεν πρόκειται να ακολουθήσει στους ίδιους δρόμους».

«Τα άκουσα όλα, ακόμη και προσβολές σε επίπεδο προσώπων, ωστόσο δεν θα χάσουμε τη σοβαρότητά μας ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο», τόνισε ο δήμαρχος, που στάθηκε ιδιαίτερα στο επιτυχημένο εγχείρημα της «Συμπαράταξης» που με κυρίαρχη την ενότητα οδηγεί σε ανάπτυξη της Λάρισας, ενώ με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ακολούθησε φιλική βραδιά της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» στον «Μύλο 1927».

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ