ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ (ΦΩΤΟ)

Άρωμα γυναίκας είχε η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας και της Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων που έγινε στη Λάρισα.

Στον απόηχο της εκδήλωσης με θέμα «Σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας» η πολιτευτής της Ν.Δ. Στέλλα Μπίζιου εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις  από κοινού προσπάθειες και δράσεις  τόσων αξιόλογων γυναικών της παράταξης τις οποίες μπορούν να τις συνδυάσουν παράλληλα με πετυχημένη επαγγελματική πορεία και οικογένεια.

«Αξιέπαινη η προσπάθεια της κ. Βάσως Μέκρα-Καλφούντζου, Αναπληρώτριας Γραμματέως Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων της Ν.Δ., καθώς επίσης και της υπεύθυνης του αντίστοιχου Τομέα της ΝΟΔΕ Λάρισας κας Γόνης Γανοχωρίτου να συνδράμουν στην οργάνωση και επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης στη πόλη μας», δήλωσε η νεαρή δικηγόρος και συνέχισε πως «…εύχεται κάθε επιτυχία στον αγώνα που κάνουν για τις επικείμενες εκλογές όλες οι ομιλήτριες – βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την σύζυγο του προέδρου της Ν.Δ. κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη για την τιμή που έκανε στους διοργανωτές και στις γυναίκες της περιοχής να χαιρετίσει την εκδήλωση !

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ