ΤΗΝ «ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΥΠΑΤΑΙ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο Π. ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Στη Λάρισα βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο «Η κυρία που λυπάται», ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης μιλώντας στους δημοσιογράφους δεν αρνήθηκε και τα πολιτικά σχόλια για τη «συγκατοίκησή» του με τη ΝΔ.

Πρόκειται για το 20ο βιβλίο του δημιουργού, με τη συμπλήρωση μάλιστα 40 χρόνων από τότε που παρουσιάστηκε στο κοινό η πρώτη του συγγραφική απόπειρα, ενώ μιλώντας για την ηρωίδα του ο Π. Τατσόπουλος περιέγραψε «μια κυρία που λυπάται όχι επειδή υποφέρει αλλά επειδή αυτό αποτελεί μέρος της εικόνας της».

«Πρόκειται για μια προσπάθεια να μιλήσω για τη σύγχρονη γυναίκα και για ένα μυθιστόρημα με αναφορές στην ιδιωτική τηλεόραση και τον τηλεθεατή που διαμορφώνει, ενώ παράλληλα θίγεται ο ρόλος της Εκκλησίας και η… υψηλή φιλανθρωπία, όπως και όσοι τη χρησιμοποιούν ως μέρος της δημόσιας εικόνας τους», κατέληξε ο συγγραφέας, αποκαλύπτοντας πως «μεγαλοδικηγόροι και σατανιστές παρελαύνουν στο βιβλίο του».

Η «ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ» ΜΕ ΤΗ ΝΔ

Ο Π. Τατσόπουλος δεν αρνήθηκε και τα πολιτικά σχόλια με αφορμή τη «συγκατοίκησή» του με τη ΝΔ, περιγράφοντάς την ως πολυσυλλεκτικό κόμμα «με το οποίο έχουν κοινό σκοπό».

«Υπάρχουν άνθρωποι που συστεγάζονται επειδή διορίστηκαν υπουργοί, εμείς έχουμε κοινό σκοπό να αντικαταστήσουμε την κυβέρνηση με μία άλλη που στοιχειωδώς θα κάνει αυτά που λέει. Αν μετανιώσω θα πάω σπίτι μου», κατέληξε ο κ. Τατσόπουλος, που είχε την ευκαιρία για διάλογο με το κοινό, ενώ στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε στο Χατζηγιάννειο από το βιβλιοπωλείο «ΚΑΛΤΣΑΣ» και τις εκδόσεις «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ» μίλησαν ακόμη ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γιουρμετάκης και ο συγγραφέας-δημοσιογράφος Άγγελος Πετρουλάκης.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ