ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΚΚΩΝΗ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρηση της γραμματέα του Σωματείου ΟΑΕΕ Τυρνάβου στο συνδυασμό

Η γυναικεία ομάδα της “Δράσης Πολιτών” δεν αυξάνει μόνο, αλλά και ενισχύεται καθημερινά με κυρίες που έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία και μπορούν να εκφράσουν ευρύτερες κοινωνικές ομάδες.

Έτσι, από σήμερα στη “Δράση Πολιτών”  εντάσσεται και η γνωστή Τυρναβίτισσα, κ. Δήμητρα Κοκκώνη, επί χρόνια επαγγελματίας στην αγορά του Τυρνάβου και τώρα Γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ του Τυρνάβου.
Μετά τη συνάντηση με την κ. Κοκκώνη, ο κ. Ροντούλης δήλωσε: “Ευχαριστώ την κ. Κοκκώνη για την έμπρακτη εμπιστοσύνη και υποστήριξή της.Η υποψηφιότητά της μας τιμά όλους, γιατί αποδεικνύει πώς οι συνταξιούχοι δεν είναι απόμαχοι της ζωής.Αντιθέτως, εάν κρίνω από τη Δήμητρα, έχουν μέσα τους μεγάλη ζωντάνια και θέληση προσφοράς στην οικογένεια και στα κοινά.Νομίζω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές, οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας του Τυρνάβου βρήκαν τον κατάλληλο εκφραστή τους, την αγαπητή σε όλους Δήμητρα”.
Από την πλευρά της, η κ. Κοκκώνη είπε: ” Η πρόταση του κ. Ροντούλη, για να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του, ήταν για μένα ιδιαιτέρως τιμητική. Την αποδέχτηκα, γιατί πιστεύω στον δυναμισμό του και στην ντομπροσύνη του και επειδή έχω την βεβαιότητα ότι θα βοηθήσει,  ως νέος δήμαρχος, τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας με όλες του τις δυνάμεις. Με την υποψηφιότητά μου δεν θέλω να εκφράσω κόμματα ή ιδεολογίες.Όλα αυτά τα σέβομαι, αλλά τώρα, στις δημοτικές εκλογές δηλαδή, θέλω να εκφράσω τους απλούς , καθημερινούς ανθρώπους του τόπου μας, που θέλουν να δουν έναν καλύτερο Τύρναβο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ