ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ – ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΒΕ-ΞΗΛΩΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Θετική απόφαση ΤΟΥ Δ.Σ. για το γήπεδο της ΕΠΣΛ

Λάβρος κατά της εταιρίας διανομής φυσικού αερίου (ΕΔΑΘΕΣΣ) ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, αφού όπως διαπιστώθηκε, παρά τις κοινές ανακοινώσεις που προηγήθηκαν κατά το παρελθόν περί συνεννόησης των υπηρεσιών, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με το ράβε-ξήλωνε να συνεχίζεται στην πόλη.

«Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση πρέπει επιτέλους κάποτε να τελειώσει και όσο η εταιρεία διανομής αερίου δεν συμμορφώνεται με τα όσα συζητάμε και συμφωνούμε, εμείς θα καταθέτουμε μηνύσεις και αγωγές», τόνισε σε σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας ο κ. Καλογιάννης, ο οποίος ενημέρωσε επίσης το σώμα πως τα έργα της Μανδηλαρά, στο ύψος της οδού Κολοκοτρώνη, «συνάντησαν» δίκτυο οπτικών ινών, με τον ΟΤΕ επίσης να μην ανταποκρίνεται παρά τη σχετική ενημέρωση!

Η κατηγορηματική δήλωση του δημάρχου πως τα έργα θα συνεχισθούν κανονικά από την ερχόμενη εβδομάδα προκάλεσε την αντίδραση της επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας Ρ. Καραλαριώτου, η οποία έσπευσε να επισημάνει τον κίνδυνο να βρεθεί χωρίς διαδικτυακές συνδέσεις μεγάλο μέρος του κέντρου της πόλης, με τον κ. Καλογιάννη να επιμένει πως «η ευθύνη βαραίνει τους εργολάβους».

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Με τη ΛΑΣΥ να δηλώνει «παρών» και τις υπόλοιπες παρατάξεις να συναινούν αποφασίστηκε και η παραχώρηση γηπέδου μετά χρήσης στη Νέα Πολιτεία, στη διοίκηση της ΕΠΣΛ με σκοπό τη δημιουργία του Ενωσιακού γηπέδου.

«Πρόκειται για ιστορική μέρα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού», τόνισαν ο δήμαρχος και οι επικεφαλής των παρατάξεων, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ Δ. Μπουχλαριώτη να μην κρύβει την ικανοποίησή του για τη θετική έκβαση του θέματος, ξεκινώντας άμεσα και τις επαφές για τη χρηματοδότηση του έργου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ