ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Τρείς Λαρισαίοι μαθητές πέτυχαν μια πολύ μεγάλη διάκριση κατακτώντας μετάλλια στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα, που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου Θανάσης Παπαλέξης (Εκπαιδευτήρια Μ.Ν. Ράπτου) και Βάιος Κακαές ( Εκπαιδευτήρια Ν. Μπακογιάννη) κατέκτησαν αργυρό μετάλλιο και ο μαθητής Γιάννης  Μπέλλος της Γ’ Λυκείου (14ο Λύκειο Λάρισας)

κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο.

Η διάκριση αυτή που είναι η καλύτερη που σημειώθηκε ποτέ από μαθητές του νομού Λάρισας αποκτά βαρύνουσα σημασία, διότι η Λάρισα κατατάσσεται πρώτη μεταξύ των επαρχιακών πόλεων της χώρας για το 2019.

Η εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, παρουσία κορυφαίων πανεπιστημιακών δασκάλων , της βουλευτού της Ν. Δημοκρατίας και τομεάρχη Παιδείας κ. Ν. Κεραμέως, του δημάρχου Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη, της δημάρχου Ζωγράφου κ. Σ. Καφατσάκη, εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών. Το παρόν έδωσαν επίσης τα στελέχη της διοίκησης της τοπικής Ε.Μ.Ε., κ.κ. Κ. Καραμπάτσας , Ν. Ζέρβας, Β. Πατσιούρα , Α. Συνεφακόπουλος, οι βραβευθέντες μαθητές,  με τις οικογένειές τους και ο μαθηματικός κ. Κ. Μπακογιάννης εκπρόσωπος των ομώνυμων Εκπαιδευτηρίων.

Η διοίκηση της Ε.Μ.Ε Λάρισας συγχαίρει δημόσια τους τρεις Ολυμπιονίκες μαθητές και προετοιμάζει ειδική εκδήλωση βράβευσης όλων των Λαρισαίων επιτυχόντων στα τρία στάδια του διαγωνισμού στις 6 Απριλίου, στη Λάρισα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ