ΒΑΖΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Αμπελωνιακός, που όπως όλα δείχνουν όχι μόνο εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία μα βάζει πλώρη για ψηλότερα, πλασαρισμένος πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ και απέχοντας μόλις 3 πόντους από την 4άδα της κορυφής (εκκρεμεί βέβαια το ματς του Μακρυχωρίου).

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες οι παίκτες του Κ. Μαντζιώκα έδειξαν αποφασισμένοι για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο συγκρότημα του Βλαχογιαννίου και στο 36’ ο Βούκιας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαϊωάννου, ενώ το «χρυσό» όπως αποδείχθηκε τέρμα ήρθε τελικά στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν στο 44’ ο Αλεξανδρής πλάσαρε εύστοχα σημειώνοντας το 1-0 για τον Αμπελωνιακό.

Ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε κατά πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, οι Κοντοθανάσης και Αλεξίου δεν βρήκαν στόχο για λογαριασμό των φιλοξενούμενων και οι Αμπελωνίτες πανηγύρισαν στο τέλος το σπουδαίο τρίποντο, αφού το τέρμα του Αλεξανδρή αποδείχθηκε αρκετό για να τους δώσει τη νίκη.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Φαρμάκας, Καραγιάννης, Γούτος, Δαλακώνης, Μεσημέρης, Μητρούσκας, Καραλής (89′ Κόκκινος), Χατζούλης, Βούκιας (75′ Καρυπίδης), Αλεξανδρής (82′ Αλατάς), Βαλατσός (65′ Κατσής).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντζουρας, Μητούλας (46′ Γεωργούλης), Δραγατζίκης, Κουτσοκέρας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος, Κοντοθανάσης, Αθανασούλης, Ιγγλέζος, Αλεξίου.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ