Ο Τ.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο Κέντρο Κτήμα Πισίνα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η ετήσια εκδήλωση για τα άτομα της τρίτης ηλικίας του Δήμου Κιλελέρ από τον Τοπικό Όμιλο για την UNESCO Ν. Λάρισας σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ και την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου (ΚΔΕΚ).

Μιλώντας στην εκδήλωση η πρόεδρος του ομίλου κ. Θεοδώρα Κάλλα τόνισε ότι είναι χρέος όλων να τιμούν την τρίτη ηλικία τους ανθρώπους εκείνους που με τον αγώνα τους και τις προσπάθειές τους έκαναν την Ελλάδα να ορθοποδήσει μετά τα δύσκολα χρόνια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, δημιούργησαν σωστές οικογένειες και έδωσαν την ώθηση σε όλου εμάς για μόρφωση και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Επιπλέον σημείωσε ότι είναι σήμερα χρέος της πολιτείας να εξασφαλίσει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για την αξιοπρεπή ζωή των ηλικιωμένων μέσα από καλή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αξιοπρεπείς συντάξεις και δομές για τη δημιοργική απασχόληση των απομάχων της δουλειάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το σύνολο της δημοτικής αρχής του δήμου Κιλελέρ, με επικεφαλής το δήμαρχο Θ. Νασιακόπουλο, ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Κατσιαντώνης, πολιτευτές της Νδ, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κιλελέρ Γ. Ακριβούλης και Θ. Μούσιος,

ΦΩΤΟ: larisanew.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ