ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Σε ένα πολύ ζεστό κλίμα σε γνωστή ταβέρνα στο Πουρνάρι έκοψε χθες το βράδυ την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο πολύ δραστήριος Εξωραϊστικός & Αθλητικός Σύλλογος Συκουρίου (πρώην φίλοι του συλλόγου BARRA PARTY .
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος .

Στην έναρξη της εκδήλωσης και στον  χαιρετισμό του ο αναπληρωτής πρόεδρος και ταμίας του Εξωραϊστικού -Αθλητικού Συλλόγου  κ.Κώστας Πράππας  αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στο έργο του συλλόγου τονίζοντας την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Συλλόγου και Δήμου Τεμπών.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου για το έργο και την προσφορά τους στον τόπο και τόνισε ότι τα καλά πράγματα είναι αυτά που ωριμάζουν και ο Σύλλογος αυτός ωρίμασε στην προσφορά για τον άνθρωπο, τον πολιτισμό και το περιβάλλον, ως δημοτική αρχή στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας θα είμαστε δίπλα σας να στηρίξουμε το έργο σας .
Τέλος ο κ.Κολλάτος έδωσε το σύνθημα και κήρυξε  την έναρξη « Καρναβάλι Συκουρίου 2019» . Το Συκουριώτικο Καρναβάλι, κάνει και πάλι τη διαφορά με τις άψογες καλλιτεχνικές δημιουργίες, την επικαιρότητά του, την πλατιά συμμετοχή, τη ζωντάνια και το κέφι.
Τον Δήμαρχο συνόδευσαν οι αντιδήμαρχοι Αστέριος Σαΐτης, Χρήστος Τσούγιας ,ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου Γεώργιος Καλότυχος ,ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Λάμπρος Ζάρρας .
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Μανώλης ,Δημήτρης Μαϊμάρης,Αθανάσιος Καραναστάσης, και πλήθος κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ