ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Σε συνάντηση που είχαν οι διευθυντές των σχολείων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελώνα και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου κκ Σωτήρης Μπλάνας και κ. Τσιου Αθανασία με τον Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, δεχτήκαν τα θερμά συγχαρητήρια για τις διακρίσεις τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 «Αρχιπέλαγος Αιγαίο».

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς, στα παιδιά αλλά και στους γονείς που στέκονται δίπλα τους και στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες των παιδιών τους. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε να έχουν επιτυχίες και στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Στην έκτακτη συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής ομόφωνη ήταν η απόφαση για την οικονομική στήριξη της προσπάθειας των μαθητών και μαθητριών των δύο σχολείων του Δήμου μας για την μετάβασή τους στην Αθήνα, ώστε να συμμετέχουν όλα τα παιδιά στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Τα μέλη της Επιτροπής και η Πρόεδρος κ. Ρούλα Σουρλαντζή -Ζαχαράκη εύχονται στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλό ταξίδι και καλή επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ