ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ AGROTHESSALY 2019

Ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τη φετινή “Agrothessally” εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια περιήγησης στη Σκεπαστή της Νεάπολης ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης και ο εντεταλμένος σύμβουλος και υπεύθυνος για τη διοργάνωση Π. Νταής.

Η στρατηγική συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων με τη ΔΕΘ-Helexpo δείχνει να αποδίδει καρπούς, ενώ πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο χώρο που θα υποδεχθεί τους εκθέτες, σε μια διοργάνωση που φέτος πραγματοποιείται από τις 28 Φεβρουαρίου-3 Μαρτίου 2019, στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας.

«Η συνεργασία μας με τη ΔΕΘ “εκτοξεύει” τη διοργάνωση, ενώ στόχος μας είναι να πιστοποιήσουμε την έκθεση σε ευρωπαϊκό επίπεδο», ανέφερε ο κ. Καλογιάννης, με τον κ. Νταή να σημειώνει την παρουσία περίπου 10 επιχειρήσεων του ψηφιακού τομέα (start up), που όπως επισημάνθηκε «θα δώσουν άλλη αίγλη στην έκθεση».

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 250, εκ των οποίων οι 60 αφορούν εκθέτες της Λάρισας, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση αναμένεται να γίνουν γνωστές σύντομα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ