ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΑΠ. ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή του

Ο Συνδυασμός της Δράσης Πολιτών καθημερινά δυναμώνει με την προσχώρηση νέων υποψηφίων. Έτσι, μετά τη συνάντηση Ροντούλη – Κορομηλά , ο δεύτερος αποφάσισε την συμπόρευση με τη Δράση Πολιτών ενόψει των επερχομένων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Επ’ ευκαιρία του γεγονότος , ο κ. Ροντούλης προέβη στην παρακάτω δήλωση: “Ό Αποστόλης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Επιπροσθέτως,  είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στον χώρο του Ποδοσφαίρου , τον  οποίο για χρόνια έχει υπηρετήσει από διάφορες θέσεις.

Η συμπόρευσή του μαζί μας έχει χαροποιήσει το σύνολο του στελεχικού μας δυναμικού,  διότι όλοι γνωρίζουν τον νηφάλιο και προσηνή χαρακτήρα του ανδρός. Περιμένουμε πολλά από έναν άνθρωπο που έχει να προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία”.

Δήλωση έγινε και από τον κ. Αποστόλη Κορομηλά: “Συστρατεύομαι με τον Στέλιο Ροντούλη,  γιατί τον εμπιστεύομαι ως άνθρωπο και ως πολιτική οντότητα. Πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει τον Τύρναβο και να φέρει ξανά το χαμόγελο και την αισιοδοξία στους δημότες.Ο τόπος μας έχει ανάγκη ένα νέο ξεκίνημα , όπως αυτό που μπορεί να εγγυηθεί με τον προγραμματικό της λόγο η Δράση Πολιτών  και ο κ. Ροντούλης. Ελπίζω και η δική μου συστράτευση να βάλει ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της αναγέννησης του Τυρνάβου που όλοι μας θέλουμε να γίνει πράξη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ