ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο Γ. ΚΥΡΤΣΟΣ

Τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κύρτσος θέλοντας να ενημερωθεί για τις προοπτικές του συνεταιρισμού, για τα προβλήματα της αμπελοκαλλιέργειας και της οινοποίησης αλλά και για τα σχέδια ανάπτυξης του Οινοποιείου.

Τον κ. Κύρτσο υποδέχθηκαν ο πρόεδρος Χρ. Τσιτσιρίγγος, μέλη της διοίκησης ο διευθυντής Ευ. Σίκαλος η υπεύθυνη του οινοποιείου Αν, Παναγιώτου που του παρείχαν πλήρη ενημέρωση για το συνεταιρισμό, την αμπελοοινική παραγωγή, αλλά και τα προβλήματα αθέμιτου ανταγωνισμού, λόγω αθρόων εισαγωγών και νοθειών.

Παράλληλα ο πρόεδρος στάθηκε ιδιαίτερα στην αναγκαιότητα υπεράσπισης της ταυτότητας των τοπικών προϊόντων μέσα από στρατηγικές και πολιτικές που θα προωθεί η Ε.Ε., ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ο κ. Κύρτσος έδειξε ενθουσιασμένος από τις προοπτικές του συνεταιρισμού ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι ο συνεταιρισμός δεν έχει ανάγκες δανειοδότησης και βαδίζει με σταθερά βήματα παρά τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η κρίση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή συνάντηση ήταν παρόντες ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Αμβυκούχων της περιοχής Αντ. Τσικριτσής και Λ. Μανδηλάς αντίστοιχα που ζήτησαν παρεμβάσεις από την ελληνική πλευρά στην ευρωβουλή για τη συνέχιση της δραστηριότητας των διήμερων αμβυκούχων – αμπελοκαλλιεργητών

ΣΤΟ ΕΑΚΛ

Εν τω μεταξύ χθες ο Γ. Κύρτσος, που συνοδευόταν από τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό, βρέθηκε στο κλειστό του ΕΑΚΛ παρακολουθώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων- Νεανίδων και την 6η Φιλανθρωπική Εκδήλωση Zumbathon.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ