Ο ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Προσωπική δήλωση του μεγαλομέτοχου μετά τα όσα ακούστηκαν για ομάδα ενδιαφερόμενων πρώην διεθνών ποδοσφαιριστών και επιχειρηματία να πάρουν τις μετοχές

Χθες το βράδυ πληροφορήθηκα από τον Αντιπρόεδρο κ. Ντίνο Λαμπρογιώργο ότι στον τηλεοπτικό σταθμό Astra του Βόλου οι παρουσιαστές Γαλάτης και Καλογιάννης (ο οποίος είναι εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ και γι αυτό ό,τι λέει έχει ιδιαίτερη σημασία) είπαν ότι δήθεν τέσσερις πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές και ένας επιχειρηματίας, ο οποίος έχει παντρευτεί ολυμπιονίκη, έχουν έτοιμοι πρόταση εξαγοράς

προς εμένα των μετοχών της ΑΕΛ.

Σημειωτέον ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα γι αυτό το σοβαρό θέμα καμία ενημέρωση από τον κ. Καλογιάννη.

Αμέσως μετά επικοινώνησε μαζί μου ο κ. Καλογιάννης και όταν τον ρώτησα ποιοι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται, μου απήντησε ότι τον πλησίασε ο πατέρας της ολυμπιονίκου Φανής Χαλκιά και του είπε ότι ο γαμπρός του, ο οποίος λέγεται Λάκης Καραμάνος, μαζί με τους πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Γιάννη Γκούμα, Σωτήρη Κυργιάκο, Άγγελο Μπασινά και τον αρχηγό της ομάδος μας Βαγγέλη Μόρα έχουν συγκεντρώσει ποσό 2.500.000€ και θέλουν να αγοράσουν τις μετοχές της ΑΕΛ.

Όταν τον ρώτησα γιατί δεν επικοινωνούν μαζί μου, αφού είμαι ο ιδιοκτήτης των μετοχών και επικοινώνησαν με αυτόν, μου απάντησε ότι αυτό θα γινόταν σήμερα.

Επειδή μέχρι σήμερα και την ώρα που κάνω αυτήν την ανακοίνωση δεν επικοινώνησε κανείς και είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος, γιατί έχω υπάρξει δικηγόρος της Φανής Χαλκιά και των ολυμπιονικών της Άρσης Βαρών, αλλά και του προπονητού τους κ. Ιακώβου, στην αθώωση τους για την υπόθεση του ντόπινγκ λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Επειδή έχω προσωπική γνωριμία από πολλών ετών με τον Σωτήρη Κυργιάκο και επειδή με τον Βαγγέλη Μόρα χτες το πρωί συνεργαστήκαμε για να πείσουμε τον προπονητή μας κ. Φέστα να παραμείνει στην ομάδα και να ανακαλέσει την παραίτηση του χωρίς να μου αναφέρει το παραμικρό.

Επειδή οτιδήποτε αφορά πρόταση αγοράς των μετοχών της ΑΕΛ έχω δηλώσει δημοσίως ότι πρέπει να γίνεται τόσο σε εμένα όσο και στο οποιοδήποτε είτε θεσμικό όργανο της Λάρισας, είτε σε οποιονδήποτε σοβαρό δημοσιογράφο των ΜΜΕ της Λάρισας.

Επειδή δηλώνω δημοσίως ότι αν πράγματι υπάρχει τέτοια πρόταση την αποδέχομαι.

Προσκαλώ τα ως άνω πρόσωπα να επιβεβαιώσουν δημοσίως εάν αυτά που με υπονοούμενα στην εκπομπή τους οι κ.κ. Γαλάτης και Καλογιάννης δημοσιοποίησαν είναι αλήθεια, γιατί σε αντίθετη περίπτωση οι κ.κ. Γαλάτης και Καλογιάννης δημιούργησαν το συγκεκριμένο θέμα εκ του πονηρού.

Μου κάνει εντύπωση πως ο κ. Καλογιάννης αντί να επικοινωνήσει με εμένα πριν την εκπομπή του και να μου γνωστοποιήσει αυτήν την τόσο σοβαρή είδηση κι ενώ χθες το μεσημέρι είχαμε συνέντευξη τύπου και δεν μου είπε τίποτα και αφού είχα φύγει από τη Λάρισα μετά το τέλος του δικαστηρίου που είχα, το είπε στον κ. Λαμπρογιώργο και αργά το βράδυ αφού μου το είπε ο κ. Λαμπρογιώργος επικοινώνησε μαζί μου και μου τα επενέλαβε.

Δηλώνω κατηγορηματικά εφόσον η είδηση είναι ψευδής ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που συμβαίνουν αυτά είναι πολύ σοβαρό για το μέλλον της ΑΕΛ και θα πρέπει ο οποιοσδήποτε, που θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα, να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις ευθύνες για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα και εκτός από το ποινικό δικαστήριο η τηλεόραση ή το ραδιόφωνο ή οι δημοσιογράφοι θα κληθούν να καταβάλλουν και μεγάλη αποζημίωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ