Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΟΙ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Σαφώς μαζικότερη από άλλες φορές η κομματική εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ με ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Ν. Παπανδρέου, έκανε κάποιους ενθουσιώδεις να μιλούν για «μέρες του ‘81», σημειώνοντας πως πλέον οι εκδηλώσεις θα πρέπει να προγραμματίζονται σε γήπεδα και όχι σε… περίπτερα!!!

Κατά τα άλλα πολλές και ενδιαφέρουσες οι παρουσίες, αφού εκτός του επίσης υποψήφιου ευρωβουλευτή Γ. Βαρδακαστάνη που χαιρέτισε την εκδήλωση, δυναμικό παρών έδωσε σύσσωμο το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ (με εξαίρεση τον Κ. Μπαργιώτα λόγω υποχρεώσεων στη Βουλή), ο υποψήφιος δήμαρχος Π. Γούλας, μέλη της κίνησης του επίσης υποψηφίου Ν. Γαμβρούλα, όπως και στελέχη της «Συμπαράταξης» αλλά και της «Ανθρώπινης Πόλης».

Φυσικά υπήρξαν από κάποιους σχόλια αλλά και φωνές για την εσωκομματική διαδικασία που ακολουθήθηκε όσον αφορά στη στήριξη δημάρχου στη Λάρισα

Την ίδια ώρα ο γραμματέας της Ν.Ε Στ. Τσιάκαλος ξεκινώντας την ομιλία του έστειλε καταχειροκροτούμενος το δικό του μήνυμα, περιγράφοντας την εικόνα της αίθουσας ως «μήνυμα στους… γεφυροποιούς».

Πάντως δεν έλειψε και το σχόλιο κάποιου από το ακροατήριο που φώναζε «για τα λαμόγια που κινήθηκαν προς το ΣΥΡΙΖΑ»!

«Οι κατσικοκλέφτες της Αριστεράς» που ξεστόμισε για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λίγο αργότερα ο Ν. Παπανδρέου προκάλεσαν νέα θύελλα χειροκροτημάτων, ενώ νωρίτερα και σε μια μάλλον αμήχανη στιγμή τα κομματικά στελέχη συγκεντρώθηκαν γύρω από το τραπέζι για την κοπή της βασιλόπιτας διαπιστώνοντας πως δεν είχαν μαχαίρι, με το γραμματέα να εκμεταλλεύεται το «νεκρό» χρόνο ανακοινώνοντας πως ο τυχερός κέρδιζε ένα βιβλίο του Ν. Παπανδρέου.

Όσο για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του και σε δύο διαφορετικές στιγμές έσπασαν ποτήρια στην αίθουσα, με τον ίδιο να περιμένει μάταια να… τριτώσει το κακό!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ