Η ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΤΟΥ κ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της οργάνωσης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Ν. Παπανδρέου

 Στον κάλαθο των αχρήστων πέταξε κάθε έννοια πολιτικού πολιτισμού, αλλά και πολιτικού ρεαλισμού ο «γαλαζοαίματος» υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛΛ, Νίκος Παπανδρέου, μιλώντας χθες στο πλαίσιο κομματικής εκδήλωσης στη Λάρισα.

Η αμετροέπειά του χτύπησε «κόκκινο» όταν αποκάλεσε … κατσικοκλέφτες της Αριστεράς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ! Πάει πολύ να χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη στελέχη του πολιτικού μηχανισμού μέλη του οποίου πιάστηκαν πολλές φορές με τη γίδα στην πλάτη και βρίσκονται σήμερα στις φυλακές, στα εδώλια δικαστικών αιθουσών ως κατηγορούμενοι ή στον προθάλαμο του εισαγγελέα.

Η δε σφοδρή κριτική του στο εγχείρημα του προοδευτικού και δημοκρατικού μετώπου που αποτελεί το μείζον διακύβευμα απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς και του άκρατου νεοφιλελεύθερου λαϊκισμού, καταδεικνύει αφενός την έλλειψη πολιτικού ρεαλισμού και αφετέρου τη μοιραία πορεία σύγκλισης του πρώην ΠΑΣΟΚ με την επικίνδυνη Νέα Δημοκρατία.

Σε κάθε περίπτωση, ο ελληνικός λαός θα δώσει σύντομα την απάντησή του και αυτή θα είναι πολύ σκληρή για τους θιασώτες άλλης μίας καταστροφικής συγκυβέρνησης «σοσιαλδημοκρατών» με τη δεξιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ