Ν. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το βράδυ της Τρίτης από τη Λάρισα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στο νομό στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του Κινήματος.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Παπανδρέου περιέγραψε μια κυβέρνηση «που βρίσκεται σε πανικό και πτώση», ενώ παράλληλα εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του σε «ανοίγματα» που γίνονται στην Κεντροαριστερά, τονίζοντας με νόημα πως «κάποιοι ανταλλάσσουν την ταυτότητά τους για την εξουσία».

Δηλώνοντας αισιόδοξος για την πορεία του ΚΙΝΑΛ και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε πως «ασχολείται σε μια δύσκολη συγκυρία», ενώ ακολούθησε η κοπή πίτας του ΚΙΝΑΛ και η ομιλία του σε πυκνό ακροατήριο που παραβρέθηκε στην κομματική εκδήλωση.

«Αυτή είναι η απάντηση μας στους δήθεν γεφυροποιούς. Σήμερα γκρεμίζουμε τις γέφυρες με την τόσο μεγάλη παρουσία σας», τόνισε ανοίγοντας την εκδήλωση ο γραμματέας του Κινήματος κ. Τσιάκαλος, με τον κ. Παπανδρέου να στρέφει τα πυρά του κατά της κυβέρνησης, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα επιστροφής στη δημοκρατική παράταξη.

Στο πλαίσιο των επαφών του ο κ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί την Τετάρτη και τα γειτονικά Φάρσαλα, έχοντας συναντήσεις στο Δημαρχείο και μετέχοντας σε ανοιχτή συζήτηση με πολίτες της περιοχής.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ