ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ Γ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ραγδαίες όσο και αναμενόμενες ήταν οι εξελίξεις μετά τη δημοσιοποίηση της υπεύθυνης δήλωσης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγια αναφορικά με το ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ από γνωστά ονόματα, καθώς η εμπλοκή του ονόματος του Γ. Καλογιάννη στην υπόθεση οδήγησε σε παραίτηση τον υπεύθυνο τύπου της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε την επιστολή παραίτησης του κ. Ιωάννη Καλογιάννη, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Επειδή οι έντιμες προσωπικότητες δεν γίνεται να συνθλιβούν.
Επειδή δεν μετάνιωσα για το μαρτύριο που βίωσα επί τρία και πλέον χρόνια, λοιδωρούμενος, ευτελιζόμενος, καθυβριζόμενος και απειλούμενος, επειδή υπήρξα συνοδοιπόρος και αγωνίστηκα συνειδητά στο πλευρό σας.
Επειδή η 40χρονη δημοσιογραφική μου πορεία πρέπει να παραμείνει ακηλίδωτη και το χαμένο πρωτότοκο βλαστάρι μου να μην δακρύζει εκεί ψηλά,
Σας υποβάλλω την παραίτησή μου και παρακαλώ να γίνει αποδεκτή. Θέλω μόνο να θυμάστε ότι ποτέ δεν πρόδωσα τον τεράστιο αγώνα σας και στην ψυχή μου πωλητήριο δεν πρόκειται να μπει ποτέ.
Ο ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ

Ο μεγαλομέτοχος Αλ. Κούγιας έκανε δεκτή την παραίτηση με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:Τιμώ προσωπικά και σαν άνθρωπο και σαν πατέρα και σαν δημοσιογράφο τον κ. Γιάννη Καλογιάννη.

Τον τίμησα και με τίμησε τέσσερα χρόνια με τη συνεργασία μας.

Θα τον εκτιμώ πάντοτε σε προσωπικό επίπεδο και θα είμαι πάντοτε δίπλα το όποτε με χρειαστεί, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις είμαι υποχρεωμένος να κάνω αποδεκτή την παραίτηση του.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ