ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΣΤΟ 4o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5«ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ» ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ “ΕΞΟΔΟΣ”

Το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 «Γκολ για την Απεξάρτηση» που οργανώνει το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με φορείς και συλλογικότητες της πόλης φτάνει στο τέλος του.

Για άλλη μια χρονιά, μέσα από τη δράση αυτή και με τη βοήθεια όσων συμμετείχαν, αποδεικνύεται ότι ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να ενώνει, να εμψυχώνει και να διδάσκει συνεργασία και καθαρές αξίες.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν και συνεχίζουν να στέκονται δίπλα στο έργο και την προσπάθεια του θεραπευτικού προγράμματος.

Το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 27/2/19. Οι δύο αγώνες (μικρός και μεγάλος τελικός) θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, στο 2ο χλμ. Λάρισας – Κοζάνης.

Ο μικρός τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 06:00 το απόγευμα, μεταξύ των ομάδων της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας. Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 07:00 το απόγευμα, μεταξύ των ομάδων της ALFA WOOD και των Παλαίμαχων της ΑΕΛ.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί θερμά το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας για την πολύτιμη υποστήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ