ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ν,Ε, ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

Πάει πολύ να μιλάνε για αμετροέπεια όσοι μιλούσαν για Πινοσέτ, Τσολάκογλου, κρεμάλες και «Γουδή». Είναι η δική μας κυβέρνηση, η οποία με το ν.3849/2010 θέσπισε το θεσμικό πλαίσιο για την κάθαρση του πολιτικού βίου της χώρας και προχώρησε στην αυτό-κάθαρση της προοδευτικής παράταξης από όσους καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

Είναι ο ίδιος νόμος που καταψηφίσαν και βέβαια -λίγο μετά- τα ταξίδια της ηγεσίας τους σε Κύπρο και Βενεζουέλα τροποποιήσαν.

Σε κάθε περίπτωση, ο συμψηφισμός προσωπικών ποινικών ευθυνών με την παραταξιακή ευθύνη είναι δρόμος ολισθηρός. Εκτός αν αυτοί που μιλάνε για τον προθάλαμο του εισαγγελέα, θα αναλάβουν στο εγγύτατο μέλλον και τις ευθύνες για τα σκάνδαλα στη ΔΕΗ και τη ΔΕΠΑ, την ανακεφαλαιοποίηση της Attica Bank, τα δάνεια της ίδιας τράπεζας στους Υπουργούς τους, τις απευθείας αναθέσεις στη Αμερικανική εταιρεία όπλων Lockheed Martin, τους μεσάζοντες σε πωλήσεις όπλων στη Σ. Αραβία(!) κατά παράβαση κάθε εθνικής και διεθνούς νομοθεσίας, τις συχνές συζητήσεις με ποινικούς στις φυλακές, τις κατηγορίες Υπουργού της κυβέρνησης σας, ότι πουλήσατε τη Μακεδονία γιατί τα «πήρατε από το Σόρος», τα πρακτικά εκείνου του Υπουργικού Συμβουλίου- που δήθεν χάθηκαν στο δρόμο, τα «θα σε τελειώσω αλήτη»,  τις ηχογραφήσεις, τις offshore, τα βοσκοτόπια, το Μανόλο του Παππά και άλλα πολλά. Προσεχώς και περισσότερα.

Πάει πολύ να μιλάνε για σύμπραξη με τη Δεξιά όσοι συγκυβέρνησαν αγαστά με την ακροδεξιά. Πρότειναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον πρώτο τη τάξει Υπουργό του Καραμανλή- Προκόπη Παυλόπουλο, καταψήφισαν την εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλοSiemens,  καταψήφισαν την διαλεύκανση για τις αιτίες του Μνημονίου πριν το 2010, καθυστερούν σκοπίμως τη δίκη της Χρυσής Αυγής και συνέπραξαν αρμονικά με το τραγι-κωμικό μόρφωμα των ΑΝ.ΕΛ του Πάνου Καμμένου για τέσσερα συνεχή χρόνια.

Σε ότι αφορά την οικοδόμηση προοδευτικού μετώπου, τους ενημερώνουμε ότι το χτίζουμε εμείς,  με το λαό και τους προοδευτικούς πολίτες αυτής της χώρας και όχι με νυχτερινές μεταγραφές στελεχών, δοσοληψίες , εξαγορές συνειδήσεων και χαρτιά κοινοβουλευτικών και πολιτικών φρονημάτων.

Σε κάθε περίπτωση, ας μην ανησυχούν. Εμείς δε θα συνεργαστούμε με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο «πολιτικός ρεαλισμός» τους, ή μάλλον η νεοαποκτηθείσα αλαζονεία και ο κυνισμός τους, λέει ότι αυτοί θα πάρουν τη Δεύτερη Εντολή του ελληνικού λαού.

Αναρωτιόμαστε όμως μήπως οι αληθινοί- ξένοι και εντόπιοι- εντολείς τους, εξαναγκάσουν τους ίδιους να συνεργαστούν με τη Νέα Δημοκρατία. Μήπως αυτό φοβούνται και αναζητούν δήθεν προοδευτικά μέτωπα και χτίζουν πολιτικά γεφύρια της Άρτας???

Σε κάθε περίπτωση πάντως συμφωνούμε μαζί τους στο εξής, ότι ο Ελληνικός λαός θα δώσει σύντομα την απάντηση του και αυτή θα είναι πολύ σκληρή για τους θιασώτες άλλης μιας καταστροφικής συγκυβέρνησης << της δήθεν αριστεράς >> με το ακροδεξιό μόρφωμα των ΑΝΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ