ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ” ΣΤΟ 2ο Δ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ευχαριστήριο για την εταιρεία από τη διεύθυνση και το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου

Δύο πλήρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές και δύο βιντεοπροβολείς δώρισε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα η εταιρεία “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου” ικανοποιώντας σχετικό αίτημα που απέστειλε το σχολείο.

Με αφορμή τη δωρεά ο διευθυντής του σχολείου Σωτήρης Μπλάνας εκφράζοντας το σύνολο των διδασκόντων στο σχολείο σε ευχαριστήριο μήνυμά του αναφέρει:

“Η νέα χρονιά φέρνει χαρές , επιτυχίες και πολλά δώρα στο σχολείο μας. Μετά  την επιτυχία μας στο διαγωνισμό ρομποτικής,  κουτιά με  πολύτιμο εξοπλισμό έφτασαν σήμερα  στο σχολείο μας.

Η  άμεση απόκριση της εταιρείας  Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου  και της κας Ειρήνης Ζαβρίδου  στο αίτημά μας για αναβάθμιση του εξοπλισμού μας , είχαν σαν αποτέλεσμα την ευγενική χορηγία / δωρεά ηλεκτρονικού υλικού, απαραίτητου στο εκπαιδευτικό μας έργο.

Συγκεκριμένα το Σχολείο μας , το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα,   παρέλαβε δύο πλήρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές και  δύο βιντεοπροβολείς.

Η σημαντική αυτή δωρεά ενίσχυσε την τεχνολογική υποδομή του σχολείου μας, ώστε το διδακτικό και εκπαιδευτικό μας έργο να αναβαθμιστεί. Ήταν κάτι που το είχαμε μεγάλη ανάγκη.

Πραγματικά σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

 

Με εκτίμηση και ειλικρινή σεβασμό

Από όλους μας

Ο διευθυντής του σχολείου

Σωτήρης Μπλάνας”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ