ΥΠΟ ΜΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΛΕΤΩΝ

Παραμένει όμως ο κίνδυνος από τις φιάλες αέριων καυσίμων

Ολα δείχνουν ότι η μάχη ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων από ολόκληρη τη Θεσσαλία, που με τη συνδρομή και της 8ης ΕΜΑΚ επιχειρούν σε εργοστάσιο ξυλείας, στο 9ο χλμ της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, στον Πλατύκαμπο Λάρισας, το οποίο νωρίτερα τυλίχθηκε στις φλόγες, φέρνει αποτελέσματα, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Στο χώρο του φλεγόμενου εργοστασίου από το απόγευμα επιχειρούν 15 οχήματα της Πυροσβεστικής με δύναμη 40 ατόμων περίπου ενώ η ύπαρξη φιαλών προπανίου και άλλων αέριων καυσίμων στο χώρο του εργοστασίου καθιστά πολύ δύσκολο και επικίνδυνο το έργο τους. Μάλιστα λόγω της επικινδυνότητας οι αρχές προχώρησαν σε εκκένωση της γύρω περιοχής εκτρέποντας μάλιστα και την κυκλοφορία σε παράδρομους.

Σημειώνεται πως στο σημείο παραμένουν προληπτικά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ ιδιαίτερα αυξημένη θα πρέπει να είναι η προσοχή των οδηγών που κινούνται στην περιοχή, οι οποίοι καλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρχών για την ασφαλή μετακίνησή τους, λόγω και της αυξημένης κίνησης που παρατηρείται στους παράδρομους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ