ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣ ΠΕΝΤΕ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ

Δήλωση του Φίλιππου Σαχινίδη Γραμματέα του Τομέα Οικονομικών του Κινήματος Αλλαγής, για τις εκθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Την ώρα που για τη χώρα παραμένει ως προτεραιότητα η οριστική έξοδος από την κρίση και η αποκατάσταση μιας κανονικότητας στην πρόσβαση στις αγορές η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Καραμανλικής Δεξιάς – Ακροδεξιάς κάνει ένα βήμα μπρος πέντε βήματα πίσω εκθέτοντας τη χώρα σε νέους κινδύνους. Αυτό είναι το συμπέρασμα από τις δύο εκθέσεις που εξέδωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

όπου αναδεικνύονται τα μαύρα σύννεφα που συσσωρεύονται πάνω από την ελληνική οικονομία με το μεγάλο δημόσιο χρέος, την υψηλή και μακροχρόνια ανεργία, το μεγάλο απόθεμα κόκκινων δανείων και το ευάλωτο τραπεζικό σύστημα.

Η κυβέρνηση τέσσερα χρόνια τώρα επιδίδεται καθημερινά σε μικροπολιτικές που μόνο γνώμονα έχουν την εξασφάλιση της εκλογικής πελατείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με μια προσβλητική για τους πολίτες διγλωσσία, κάνει πίσω στο θέμα των 120 δόσεων που αφορούν πολλές χιλιάδες πολίτες.

Τους λέμε: Αφού δεν θέλετε και δεν μπορείτε να προωθήσετε τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα η λύση είναι μια: παραιτηθείτε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ