ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ Η ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΗ

Στο πλευρό της υποψήφιας δημάρχου, κ.Ρένας Καραλαριώτου θα βρίσκεται η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Λάρισας της ΝΔ, χειρουργός-οδοντίατρος, Σοφία Ζαχαρή, η οποία από σήμερα, Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Σε σχετική της δήλωση, η κ.Ζαχαρή αναφέρει πως «η Λάρισα είναι η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Από τα φοιτητικά μου χρόνια, μιλούσα με αγάπη και θέρμη για την πόλη καταγωγής μου, τη Λάρισα των Αγώνων, της Ιστορίας και του Πολιτισμού. Έτσι λοιπόν, μετά από πολλά χρόνια καθημερινής εργασιακής τριβής με τον τόπο μου, με τα προβλήματα και τις χαρές του και ύστερα από την τιμητική πρόσκληση της κ.Ρένας Καραλαριώτου, δέχτηκα με χαρά να συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό “Λάρισα Μπροστά”.

Πρόθεσή μου είναι, να συμβάλω καθοριστικά, στο πλαίσιο των προσωπικών μου δυνατοτήτων, στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στην πόλη μας. Πεποίθηση μου είναι η διεξαγωγή ενός ήρεμου, παραγωγικού και ταυτόχρονα πολιτισμένου προεκλογικού αγώνα. Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους συνοδοιπόρους, με νέα και πρώτη γυναίκα δήμαρχο Λαρισαίων, τη Ρένα Καραλαριώτου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ