ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΖΥΓΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ

Για τρίτη ημέρα χθες ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α αψηφώντας για ακόμα μια φορά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας. Στη διαμαρτυρία παρευρέθηκαν πολλά μέλη του συλλόγου ΑΞ.Ι.Α και εκπρόσωποι φορέων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία προς τη Βουλή, όπου οι συγκεντρωμένες δικαιούχοι σύνταξης χηρείας παρέμειναν αρκετές ώρες και φώναξαν συνθήματα καλώντας τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα να βγει από τη Βουλή και να τους συναντήσει. Όταν ουδείς προσήλθε, χωρίς να έχει τούτο σχεδιασθεί, αποκλείσθηκαν για μικρό χρονικό διάστημα και τα δύο ρεύματα έμπροσθεν της πύλης οχημάτων της Βουλής.

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου μετέβη στα γραφεία της ΝΔ και συζήτησε με την Γραμματέα Οικογενειακή Πολιτική της ΝΔ κ. Μ. Συρεγγέλα τις λεπτομέρειες της συνάντησης με τον πρόεδρο του κόμματος Κ. Μητσοτάκη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου μετά από πρόσκληση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου όπου μετά από αρκετή ώρα, επετράπη η είσοδος σε αντιπροσωπεία αποτελούμενη από την πρόεδρο κ. Σαμαρά, την Α’ Αντιπρόεδρο κ. Δεληγιάννη και την ΓΓ κ. Τσέτουρα. Το αποτέλεσμα ήταν να ορισθεί συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη την Παρασκευή, 1 Μαρτίου στις 12:00 μ. Σκοπός η με επίσημο τρόπο αίτηση συνάντησης με τον πρωθυπουργό.

Την τέταρτη ημέρα της κινητοποίησης, αν και Τσικνοπέμπτη, τα μέλη του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α θα βρίσκονται στις 10:00 έξω από το Υπουργείο Εργασίας και στη συνέχεια θα μεταβούν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ