ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Τη δέσμευσή της πως προτίθεται να επαναδιαπραγματευτεί τις συμβάσεις που αφορούν στα δύο μεγάλα δημοτική πάρκινγκ της πλατείας Λαού και του ΟΥΗΛ, για τη δωρεάν παραχώρηση θέσεων σε εργαζόμενους και εμπόρους ανακοίνωσε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Λάρισα Μπροστά”, Ρένα Καραλαριώτου.

Παρουσιάζοντας τις θέσεις και τις προτάσεις της παράταξης για το κυκλοφοριακό και το πρόβλημα στάθμευσης στη Λάρισα η κ. Καραλαριώτου επιτέθηκε στη δημοτική αρχή κάνοντας λόγο για «άνευ προηγουμένου ερασιτεχνισμούς, προεκλογικά έργα και έλλειψη μακροχρόνιου προγραμματισμού», σημειώνοντας πως «η πραγματικότητα της πόλης συγκρούεται με τα έργα που γίνονται».

«Οφείλουμε να σεβόμαστε και να ακούμε το ρυθμό της πόλης αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα με λογική και ρεαλισμό», υπογράμμισε η κ. Καραλαριώτου, ανακοινώνοντας σειρά παρεμβάσεων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της παράταξης και εκτός της επαναδιαπραγμάτευσης των συμβάσεων αφορούν μεταξύ άλλων στη δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης στο κέντρο και περιμετρικά της πόλης (Παπακυριαζή, Αλκαζάρ, 1η Στρατιά, Φαρσάλων και Σωκράτους), χώρων για δίκυκλα, σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης δωρεάν για τα ΑμεΑ και τους μόνιμους κατοίκους, αστυνόμευση και ενίσχυση της δημοτικής αστυνομίας αλλά και συνεργασία με το αστικό ΚΤΕΛ για την αλλαγή κουλτούρας και μεταφορά με τη χρήση των μέσων μαζικής κυκλοφορίας κλπ.

«Με συντονισμένο σχέδιο μπορούμε να δώσουμε λύσεις διευκολύνοντας το Λαρισαίο αλλά και τον επισκέπτη της πόλης», κατέληξε η Ρ. Καραλαριώτου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ