ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη είναι αυτή την ώρα, 10 π.μ. της Παρασκευής 1/3, στη Λάρισα η συγκέντρωση συμπαράστασης αγροτών και εργαζομένων στου 10 δικαζόμενους αγροτοσυνδικαλιστές για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις του φετινού χειμώνα στον κόμβο της Νίκαιας οι οποίοι θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά από μία διαδικασία εξπρές που δρομολόγησε Εισαγγελέας της Λάρισας.

Από νωρίς το πρωί αγρότες από όλη τη Θεσσαλία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, εργαζόμενοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου, ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλης, ο δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης Τυρνάβου Στ. Χατζηκράχτης, ο πρόεδρος του Α.Σ.Ο. Τυρνάβου Χρ. Τσιτσιρίγγος, πρόεδρου αγροτικών συλλόγων και φορέων της περιοχής συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο για να δηλώσουν συμπαράσταση στους 10 διωκόμενους αγρότες, αλλά και για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στις διώξεις των αγώνων και του συνδικαλισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης των αγροτών είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου που παραβρίσκεται αφιλοκερδώς στη δίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ