«ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» ΤΟΥ ΝΗΛ ΣΑΙΜΟΝ, ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την πολύ επιτυχημένη πολιτική κωμωδία του βραβευμένου Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Νηλ Σάιμον, αποφάσισε να ανεβάσει για δεύτερη χρονιά η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας.
Οι παραστάσεις θα δοθούν στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, στις 2,3 και 4 Μαρτίου, στις 8:30 μ.μ.
Αντί εισιτηρίου, όσοι θεατές επιθυμούν, μπορούν να φέρουν τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για τους δικαιούχους του Δωρητηρίου Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών.
Λίγα λόγια για το έργο… Με τη φανταστική ιστορία των κατοίκων του χωριού Κουλιέντσικωφ της Ουκρανίας, ο συγγραφέας θίγει με παιγνιώδη και παρωδιακή διάθεση, τα κοινωνικά ήθη και τα πολιτικά συστήματα που απορρίπτουν την σκέψη και τη λογική, αναδεικνύοντας συγχρόνως το φλέγον ζήτημα της μόρφωσης και της παιδείας.

Μια κατάρα έχει καταδικάσει τους κατοίκους του χωριού σε αιώνια ηλιθιότητα…
Το έργο σκηνοθέτησε η κ. Θεοδώρα Κακάτσιου και ο Νίκος Αγγελέτος
Συμμετέχουν με τη σειρά που εμφανίζονται:
Μαρία Σγουρδαίου, Δώρα Καραγκούνη,Βαγγέλης Παππάς, Θανάσης Χαλκιάς, Κατερίνα Κυπαρίσση, Νίκος Αγγελέτος, Μαρία Γιαννίκη, Φανή Ντάβου, Καλλιόπη Γκαρλέμου, Χρυσούλα Μπαλή – Μαστοροδήμου, Ρούλα Μουστάκα, Γιάννης Νταλώσης, Εύη Καλούδη, Πολυξένη Τζανακούλη, Δημήτρης Γιαννούσης.
Συντελεστές της παράστασης:
Διασκευή κειμένου: Θεοδώρα Κακάτσιου – Λευτέρης Σιάκης
Σκηνικά: Νίκος Αγγελέτος
Ενδυματολογία: Καλλιόπη Γκαρλέμου – θεατρική ομάδα
Επιμέλεια Μουσικής – φωτισμός: Βαγγέλης Κυπαρίσσης, Πωλίνα Θεοδώρου
Επιμέλεια αφίσας, προγράμματος: Πάνος Σαρλάνης
Χορογραφία: Γκαρλέμου Στέλλα

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Λαρισαίων και τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας -Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα για την υποστήριξη και τη συνεργασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ