Ο ΛΕ ΠΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7/3 ΣΤΟ MADAME ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Μπορεί ο Λευτέρης Πανταζής να μην εμφανίστηκε αυτό τον χειμώνα σε κάποια μεγάλη πίστα της Αθήνας αφού επέλεξε για φέτος τουλάχιστον να κάνει περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και ξεσηκώνοντας τον κόσμο, όμως απέδειξε ότι εξακολουθεί να είναι κοντά στο κοινό του και το κυριότερο ξέρει να το ξεσηκώνει με τις πολλές γνωστές επιτυχίες του.

Αυτή τη φορά ο αγαπημένος καλλιτέχνης και για μία μόνο βραδιά θα εμφανιστεί στον Τύρναβο στο MADAME την Πέμπτη  7 Μαρτίου , για να χαρίσει μια ακόμα πολύ ξεχωριστή βραδιά που θα αφήσει το στίγμα της.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο αγαπημένο κλάμπ του Τυρνάβου και μέσα στους αποκριάτικους ρυθμούς της πόλης είναι βέβαιο ότι θα ξεσηκώσει τον κόσμο που τον αγαπά.

Την Πέμπτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο MADAME στην οδό Κ. Λουλέ στον Τύρναβο για να απολαύσουμε τον ΛΕ ΠΑ τον τραγουδιστή που θεωρείται δίκαια ένα από τα εμπορικότερα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, με 27 προσωπικούς δίσκους και 13 συλλογικούς. Από αυτούς 30 έγιναν πλατινένιοι ενώ και οι 40 έχουν γίνει χρυσοί. Το σύνολο των πωλήσεων δίσκων και cd φτάνει γύρω στα 4.000.000.

Τιμή εισόδου 5€, τηλ. κρατήσεων 6934 201580.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ