ΠΕΤΑΞΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ «ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ» Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της οργάνωσης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ

Καμία αμφιβολία για την προέλευση, την πολιτική διαδρομή και το δρόμο που πρόκειται να ακολουθήσει αν επανεκλεγεί ο κ. Αγοραστός στην Περιφέρεια δεν αφήνει η πρόσφατη ανακοίνωση των 4 ΝΟΔΕ της Θεσσαλίας.

Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης πρόκειται λοιπόν να μιλήσει την Κυριακή στο Βόλο, σε εκδήλωση όπου χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για μία ακόμη φορά καθίσταται σαφές ότι ο κ. Αγοραστός δεν απολαμβάνει απλά της στήριξης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά ότι αναζήτησε και πήρε το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία.

Ετσι κι αλλιώς ήταν ξεκάθαρο ότι ο κ. Αγοραστός είναι σαρξ εκ της σαρκός της δεξιάς παράταξης, παιδί του κομματικού της σωλήνα, πιστός υπηρέτης των πολιτικών πεποιθήσεων και επιλογών της.

Απλά, πετάει πλέον και τη μάσκα του … ανεξάρτητου και υπερκομματικού πατριώτη που φορούσε όλο το προηγούμενο διάστημα των οκτώ χρόνων που υπήρξε επικεφαλής της περιφερειακής αρχής.

Ο κ. Αγοραστός – εάν επανεκλεγεί – θα συνεχίσει να εφαρμόζει το ίδιο παρωχημένο μοντέλο ανάπτυξης που κράτησε τη Θεσσαλία σε επικίνδυνη στασιμότητα, εφαρμόζοντας το νεοφιλελεύθερο ευαγγέλιο του αρχηγού του.

Θα υπηρετήσει τις πολιτικές που υπόσχονται επιστροφή των μνημονίων στη χώρα, κατακερματισμό της δημόσιας διοίκησης, παραχώρηση των φιλέτων του κράτους στα ιδιωτικά συμφέροντα, παιδεία και υγεία μόνο για τους έχοντες, ασφαλιστικό σύστημα δικτατόρων…

Τώρα που φανερώθηκε το πραγματικό πρόσωπο της απερχόμενης περιφερειακής αρχής, είναι καιρός για τους πολίτες της Θεσσαλίας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να συμπράξουν με τις δυνάμεις εκείνες που μπορούν να συγκροτήσουν ένα δημοκρατικό και προοδευτικό μέτωπο και να αναδείξουν ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης μέσω του οποίου θα πάει μπροστά ο τόπος μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ