ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Αποκριάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Σάββατο 9 Μάρτη

Όπως και να το κάνουμε Αποκριές χωρίς χορό δεν γίνεται, φορέστε την καλή σας διάθεση λοιπόν και ότι στολή επιθυμείτε και ελάτε στο DISCO/MASKE Party στο cafe/bar FAB στην Τσαριτσάνη.
-Ώρα έναρξης 21:00

Κυριακή 10 Μάρτη

Η παράδοση συναντά τις Αποκριές. Κεντρικός άξονας της εκδήλωσης είναι το Γαϊτανάκι,ένα έθιμο που συνδέεται με την αυθεντική ,παραδοσιακή αποκριάτικη διασκέδαση και έχει διατηρηθεί αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου. Στις 11:30 από το “Δεσποτικό” την έδρα του Μορφωτικού Συλλόγου οι μεταμφιεσμένοι μικροί και μεγάλοι θα ξεκινήσουν την παρέλαση τους με την συνοδεία παραδοσιακής μουσικής. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι: Αλκαζάρ- Μπουμπουτσιά-Παναγιά όπως το θέλουμε και όπως το ζητούσαν και οι κάτοικοι, καθώς θεωρούμε ότι οι γειτονιές πρέπει να έχουν ζωή και να μην είναι ησυχαστήρια και αυτό επιτυγχάνεται και με αυτόν τον τρόπο και θα καταλήξουμε στους κεντρικούς δρόμους της πλατείας όπου θα στηθεί γλέντι με δημοτική ορχήστρα.
-Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν το παιδικό χορευτικό και το τμήμα ενηλίκων του Μορφωτικού Συλλόγου.